Manchester United Marcus Rashford Michael Owen Anglia

Un fost internațional englez l-a pus la colț pe Marcus Rashford: „Nu va fi ca Rooney sau van Persie” Ce a mai spus

Manchester United se află în acest moment pe locul cinci în Premier League.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 20:49
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 20:47

După plecarea lui Cristiano Ronaldo, în urma interviului exploziv oferit jurnalistului Piers Morgan, „Diavolii roșii” au rămas doar cu Marcus Rashford ca atacant principal al echipei.

Un fost internațional englez l-a pus la colț pe Marcus Rashford: „Nu va fi ca Rooney sau van Persie” Ce a mai spus

Iar Michael Owen, fostul jucător care a trecut atât pe la trupa de pe Old Trafford, dar și pe la rivala de „moarte” din orașul vecin, Liverpool, a avut o reacție dură la adresa lui Rashford, evidențiind că nu va ajunge niciodată ca Wayne Rooney sau Robin van Persie.

„L-am auzit pe Ten Hag vorbind despre Marcus Rashford că trebuie să înscrie 20 de goluri. Păi, a avut 20 de goluri sub nasul său, dar, din păcate, el (n.r. Ronaldo) a stat pe bancă mult timp. Marcus Rashford contribuie mult, dar nu poate fi omul tău principal care înscrie. 

Nu va înscrie 30 de goluri ca Wayne Rooney sau Robin van Persie. E foarte tare să fie înapoi, dar e un contribuitor. Nu e omul tău principal”, a spus legendarul fotbalist, Michael Owen, potrivit GOAL.

Cifrele lui Marcus Rashford

Rashford este produs de Manchester United. Englezul se află la echipa mare a „Diavolilor roșii” din iarna anului 2016, iar de atunci a bifat nu mai puțin de 324 de apariții în echipamentul trupei de pe Old Trafford.

Internaționalul „Celor Trei Lei” a înscris, de altfel, 103 goluri și a pasat decisiv în 61 de situații. Peste 21 mii de minute a înregistrat Marcus Rashford în tricoul lui Manchester United de-a lungul anilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!