Gus Poyet Anglia Brighton Hove Chelsea Premier League Anglia

UMILINTA pentru un fost star al lui Chelsea! Echipa cu care a facut SENZATIE in Cupa Angliei l-a dat afara in direct la TV! Cum a reactionat:

► Procurorii cer 6 ANI de puscarie, Becali cere INDURARE! Joi suntem toata ziua IN DIRECT de la Tribunal la Special “Dosarele Gigi” la Sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2013, 18:00
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2013, 18:03

Gustavo Poyet, fostul mare jucator al celor de la Chelsea si al nationalei Uruguayului, a trait o umilinta grea in weekend, atunci cand, invitat in studioul BBC pentru a vorbi despre sezonul recent incheiat, dar si despre meciul tarii sale de la Cupa Confederatiilor, a aflat ca a fost concediat.

Fara sa fie anuntat prin telefon sau macar mail, Poyet a aflat de la realizatorul emisiunii ca a fost concediat, acesta citindu-i informatia chiar de pe site-ul oficial al clubului Brighton, la care acesta activa din 2009.

Potrivit comunicatului, uruguayanul a fost concediat in urma unui act de indisciplina - neprezentandu-se la o sedinta a Comisiei Disciplinare dupa ce a fost suspendat in urma meciului cu Crystal Palace, din Play-off-ul pentru promovarea in prima liga.

Antrenorul de 45 de ani s-a aratat socat de acest anunt si a spus ca nu stia de asa ceva.

Cu Poyet pe banca, Brighton a reusit una dintre ce mai importante performante din istoria clubului, reusind sa prinda in sezonul trecut Play-off-ul pentru Premier League.

Modifică setările cookies