UMILINTA pentru un fost star al lui Chelsea! Echipa cu care a facut SENZATIE in Cupa Angliei l-a dat afara in direct la TV! Cum a reactionat:

Autor: Sport.ro
Luni 24 Iunie 2013, 18:00

	UMILINTA pentru un fost star al lui Chelsea! Echipa cu care a facut SENZATIE in Cupa Angliei l-a dat afara in direct la TV! Cum a reactionat:

► Procurorii cer 6 ANI de puscarie, Becali cere INDURARE! Joi suntem toata ziua IN DIRECT de la Tribunal la Special “Dosarele Gigi” la Sport.ro!

Gustavo Poyet, fostul mare jucator al celor de la Chelsea si al nationalei Uruguayului, a trait o umilinta grea in weekend, atunci cand, invitat in studioul BBC pentru a vorbi despre sezonul recent incheiat, dar si despre meciul tarii sale de la Cupa Confederatiilor, a aflat ca a fost concediat.

Fara sa fie anuntat prin telefon sau macar mail, Poyet a aflat de la realizatorul emisiunii ca a fost concediat, acesta citindu-i informatia chiar de pe site-ul oficial al clubului Brighton, la care acesta activa din 2009.

Potrivit comunicatului, uruguayanul a fost concediat in urma unui act de indisciplina - neprezentandu-se la o sedinta a Comisiei Disciplinare dupa ce a fost suspendat in urma meciului cu Crystal Palace, din Play-off-ul pentru promovarea in prima liga.

Antrenorul de 45 de ani s-a aratat socat de acest anunt si a spus ca nu stia de asa ceva.

Cu Poyet pe banca, Brighton a reusit una dintre ce mai importante performante din istoria clubului, reusind sa prinda in sezonul trecut Play-off-ul pentru Premier League.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT