Liga 1

Scenariul groaznic pentru Rapid e confirmat de Pancu: "Vreau sa ma INSEL, dar nu cred ca va fi asa!" Ce va face din toamna:

Daniel Pancu nu stie ce se va intampla cu Rapid si crede ca vanzarea e aproape compromisa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2013, 14:45
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2013, 14:48

"Am fost intotdeauna sceptic si mi-as fi dorit macar de data asta sa ma insel, dar cred ca sunt sanse mici. Nu vad cum ar ramane echipa in liga a doua, pentru ca acele datorii ar trebui platite. Singura sansa de a scapa de foarte multe milioane e doar falimentul. Sper sa nu se intample lucrul asta cu liga a V-a, dar daca nu s-a intamplat nimic pana acum... mai asteptam cateva zile, nu stiu, vedem.

Va fi foarte greu sa revina Rapidul la perforamntele si la fotbalul practic in ultimii 7-8 ani. Vor trebui investitii facute, dar mai intai sa vina cienva sa-l scape de faliment, e foarte important.

Cu capul sunt foarte bine acum, fizic e normal sa sufar putin, dar e imi revin repede intotdeauna si chiar am doritinta sa incep sa ma antrenez si sa-mi gasesc o echipa la care sa-mi continui activitatea cel putin un an. Daca Rapid ramane in liga a doua - si speram sa fie asa - daca mi se va face o oferta, cu cea mai mare placere vin.

Am avut alte variante, dar le-am refuzat, pentru ca era vorba de echipe nou-promovate in prima liga din Romania si chiar nu pot sa mai plec din Bucuresti oriunde, am o varsta, am doi copii acasa, dar la Rapid joc cu cea mai mare placere", a spus Daniel Pancu la Sport.ro


Modifică setările cookies