ULTIMA ORA! Inca un antrenor a fost DAT AFARA din Premier League! Clubul care isi schimba antrenorul pentru a 2-a oara in acest sezon
Luni 02 Aprilie 2018, 14:32

ULTIMA ORA! Inca un antrenor a fost DAT AFARA din Premier League! Clubul care isi schimba antrenorul pentru a 2-a oara in acest sezon

Ultima clasata din Premier League a luat o masura drastica.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Alan Pardew a fost dat afara de West Bromwich Albion! Echipa aflata pe ultimul loc in Premier League a decis sa se desparta pentru a 2-a oara de antrenor in acest sezon dupa o serie de 8 infrangeri consecutive. Pardew l-a inlocuit pe Tony Pulis pe 29 noiembrie dupa ce WBA nu castigase in ultimele 10 partide.

WBA a anuntat ca Darren Moore va fi antrenor principal in perioada urmatoare. Conform comunicatului celor de la West Brom, despartirea de Alan Pardew a fost pe cale amiabila. Alaturi de Pardew va parasi echipa si asistentul echipei, John Carver.

West Brom si-a concediat si presedintele, John Williams, si seful executiv, Martin Goodman, in urma cu 6 saptamani. WBA este aproape de a retrograda dupa 8 sezoane consecutive in Premier League, avand pana acum 20 de puncte in primele 32 de etape.

 Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”