Chelsea Federatia engleza FIFA Roman Abramovici Anglia

ULTIMA ORA | Anuntul facut de Chelsea dupa ce a primit INTERZIS la transferuri pana in vara lui 2020! Cum vor sa scape de pedeapsa

FIFA a decis sa o sanctioneze pe Chelsea pentru modul in care a inregistrat jucatori minori.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 13:33
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 13:40

Chelsea a fost sanctionata de catre FIFA cu interdictie la transferuri in urmatoarele 2 perioade de mercato si amendata cu 460.000 de lire sterline. Fosta campioana a Angliei a fost gasita vinovata pentru incalcarea regulamentului in ceea ce priveste transferurile jucatorilor minori.

FIFA a decis sa amendeze si Federatia Engleza. Aceasta, la fel ca Chelsea, a anuntat ca va face apel la decizie. Clubul londonez a negat vehement acuzatia. Federatia Engleza a emis un comunicat: "Am colaborat in totalitate cu investigatia FIFA, cu toate ca am ridicat niste semne de intrebare legate de procesul disciplinar al FIFA. Intentionam sa facem apel la decizie. Vom lucra in continuare cu FIFA si Chelsea intr-un mod constructiv pentru a rezolva problemele ridicate de aceasta situatie. Din moment ce este un proces legal in desfasurare, nu vom mai oferi alte comentarii" a anuntat FA.

Conform Sky Sports, investigatia FIFA a avut o durata de 3 ani si au fost descoperite 29 de cazuri in care Chelsea a incalcat regulamentul cu privire la legitimarea jucatorilor minori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!