Chelsea Chelsea transferuri FIFA Maurizio Sarri Superliga

SOC pentru Abramovic! Chelsea a primit INTERZIS la transferuri! Situatie de groaza pentru Sarri!

Iesita din top 4 in Anglia si eliminata din Cupa, Chelsea primeste o noua veste proasta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 11:45
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 11:56

Italianul Maurizio Sarri a avut parte de un debut bun la Chelsea, insa echipa a pierdut treptat teren, iar in prezent se afla in afara top 4.

Luni, Chelsea a fost eliminata si din Cupa Angliei de catre Manchester United, cea care i-a luat si locul de Champions League.

Fanii s-au intors asupra lui Maurizio Sarri, fiind nemultumiti de modul in care ii foloseste pe jucatori, dar si de transferurile facute de italian.

Se anunta o perioada dificila pentru Chelsea, care a primit interdictie la transferuri in urmatoarele doua perioade oficiale din cauza incalcarii regulilor de transferuri pentru minori.

Asta ii da peste cap planurile lui Abramovic, care ii promisese lui Zidane un post din vara si transferuri de 200 de milioane de euro.

In prezent, Chelsea are o situatie complicata pentru ca nu are un atacant care sa dea randament. Higuain a dezamagit, insa si acesta este imprumutat pana in vara de la Juventus, in timp ce Morata a fost trimis la Atletico pentru un an si jumatate! In aceste conditii, Giroud va ramane singurul atacant din lotul londonezilor. Cei de la Chelsea l-au cumparat in iarna pe Pulisic de la Dortmund, imprumutandu-l apoi pentru 6 luni inapoi la Borussia. Chelsea a negat ca mutarile din iarna au fost facute anticipand interdictia pentru urmatoarele 2 perioade de transferuri.

Chelsea a primit si o amenda de 500.000 de euro din partea FIFA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!