Florin Maxim a dat verdictul înainte de FCSB - Corvinul Hunedoara

FCSB - Corvinul Hunedoara Florin Maxim SuperCupa Romaniei Superliga Florin Maxim (Corvinul Hunedoara) / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 20:59

FCSB - Corvinul Hunedoara se joacă miercuri, de la ora 20:00, pentru Supercupa României.

Corviniștii dispută Supercupa României după ce la finalul stagiunii trecute a reușit să o învingă pe Oțelul Galați în finala Cupei României (2-2, 3-2 d.l.d.).

Florin Maxim a dat verdictul înainte de FCSB - Corvinul Hunedoara

La conferința de presă premergătoare duelului de pe stadionul ”Steaua” din Ghencea, Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, a sugerat că meciul va fi special și a mărturisit că elevii săi ar mai fi avut nevoie de câteva zile de readaptare la clima din România, după cantonamentul din Slovenia.

”Vom juca pe un stadion frumos (n.r. Ghencea). Meciul e unul special, e pus la mijloc un trofeu, doar că datele problemei stau cumva diferit. Este primul meci oficial acum, iar finala Cupei României a fost ultimul meci oficial din sezonul trecut.

Echipa avea atunci o stare, o energie, o încărcătură. Acum, am luat lucrurile altfel, a fost o perioadă de vacanță pentru jucători, dar și de încărcătură.

Am avut trei amicale, trei meciuri foarte intense și solicitante. Mai aveam nevoie de câteva zile de readaptare, pentru că în Slovenia au fost niște temperaturi mai joase, iar acum a trebuit să ne readaptăm la temperaturile din România.

Va fi un meci special și pentru noi, dar și pentru ei. Va fi altfel. E important să vedem cum vom fi fizic la acest meci. Aici se va face diferența. Încărcătura cu care ne va prinde, e altfel. Dar, e un trofeu în joc și ne dorim să îl câștigăm!”, a spus Florin Maxim la conferința de presă.

După meciul cu FCSB, Corvinul o va întâlni pe Paks în primul tur preliminar din UEFA Europa League joi, 11 iulie, de la ora 20:00, în Ungaria.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!