FCSB se transformă din sezonul viitor! Anunțul lui Gigi Becali

FCSB Baba Alhassan Gigi Becali Malcom Edjouma Nana Antwi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 20:37
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 20:39

FCSB se pregătește de primul meci oficial din sezonul 2024/2025, Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Campioana României i-a transferat în această vară pe Marius Ștefănescu, David Kiki și Daniel Popa, în timp ce Malcom Edjouma și Alexandru Musi au revenit după ce au fost împrumutați.

Gigi Becali: "Am încredere că ne-am întărit foarte tare"

Deși FCSB nu a făcut multe transferuri în această vară, iar Florinel Coman a fost vândut în Qatar, Gigi Becali este convins că echipa va fi foarte puternică în sezonul următor. Finanțatorul campioanei remarcă transformare mai multor fotbaliști, cum ar fi Nana Antwi, Malcom Edjouma sau Baba Alhassan, în timp ce David Kiki, fundașul stânga care a jucat ultima oară la Farul, este considerat "un mare câștig".

"Kiki va fi un mare câștig pentru FCSB. Nu spun numai de Kiki, ci și de Malcom Edjouma, pe care nu prea îl agream, dar MM și Pintilii spun că e un mare câștig, că a venit foarte serios. Despre Nana Antwi mi-au spus că e alt fotbalist. Racheta a devenit fotbalist. El era rachetă doar, dar nu era și fotbalist, n-avea repere. Eu am încredere că ne-am întărit foarte tare.

Și ăsta pe care l-am luat de la Sibiu, Baba Alhassan, a devenit june din 'babă'. Eu de ce sunt încântat? Când MM laudă un jucător, atunci voi să știți că ăla nu e jucător, ci super-jucător. MM nu laudă niciodată pe nimeni. Când vedeți că laudă, atunci sigur va fi așa ceva!", a spus Gigi Becali, la Digisport.

  • FCSB va înfrunta Corvinul Hunedoara în Supercupa României, joi, de la ora 20:00, pe Stadionul Steaua, LIVE TEXT pe www.sport.ro.
  • Ulterior, FCSB va debuta în noul sezon din UEFA Champions League, adversara din turul 1 preliminar fiind Virtus (San Marino). Meciurile se vor juca pe 9 și 16 iulie.
  • Între cele două meciuri cu Virtus, FCSB va juca împotriva Universității Cluj, în prima etapă din Liga 1, sâmbătă, 13 iunie, de la ora 22:00.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!