Surpriza uriasa! Jose Mourinho ii da sfaturi lui Jurgen Klopp cum sa castige titlul: "Trebuie sa fie onest!"

Surpriza uriasa! Jose Mourinho ii da sfaturi lui Jurgen Klopp cum sa castige titlul: "Trebuie sa fie onest!"


Jose Mourinho a plecat de la Manchester United dupa infrangerea in meciul direct cu Liverpool.

Liverpool a picat pe locul 2 in clasamentul din Premier League dupa 0-0 pe terenul celor de la Everton si asteapta un pas gresit al celor de la Manchester City in ultimele 9 etape pentru a spera la primul titlu dupa 29 de ani.

Liber de contract dupa plecarea de la Manchester United, Jose Mourinho a fost intrebat ce ar trebui sa faca Liverpool si Klopp pentru castigarea titlului. Desi a fost rival al lui Liverpool si cu Chelsea, si cu United, Mourinho a raspuns la intrebare fara sa se gandeasca la acest aspect.

"Cred ca va trebui sa-i faca sa creada ceea ce credem si noi: inca e deschisa lupta. Nu s-a terminat. City nu e campioana: lupta e deschisa. El (Jurgen Klopp) incearca sa ii pregateasca si cred ca uneori cea mai buna metoda este de a fi cu adevarat onest. Sa fie sincer.

Nu incerci sa le vinzi vise. Sa fie sincer inseamna sa spuna ca nu sunt in cel mai bun moment. Salah ar fi marcat din sansele pe care le-a avut, un ricoseu putea sa le fie favorabil.

Cred ca e cel mai bine sa fii onest. Prin asta inseamna sa se gandeasca nu la punctele slabe, ci la lucrurile minore care nu functioneaza si sa se concentreze sa le rezolve si sa lupte" a spus Mourinho, citat de cei de la Mirror.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 11 iulie. Un nou record de cazuri noi de îmbolnăvire: 698
BRAT