Moment incredibil dupa Everton - Liverpool! Klopp, scos din sarite de un copil de mingi! Ce a facut cand l-a vazut ca aplauda egalul

Moment incredibil dupa Everton - Liverpool! Klopp, scos din sarite de un copil de mingi! Ce a facut cand l-a vazut ca aplauda egalul

Liverpool a pierdut pozitia de lider in Premier League dupa un egal pe terenul rivalei locale, Everton. Cu 9 etape inainte de final, Liverpool are un punct mai putin fata de Manchester City, cea care are si un avantaj de 7 reusite in ceea ce priveste golaverajul, principalul criteriu in caz de egalitate de puncte.

Jurgen Klopp s-a confruntat cu un copil de mingi dupa partida, acesta aplaudand ostentativ in directia managerului celor de la Liverpool. Cei de la Everton au sarbatorit egalul care ii pune o piedica serioasa lui Liverpool in drumul catre titlu.

"Credeti ca nu ne-am asumat suficiente riscuri? A fost vreun meci incheiat la egalitate pe care nu am incercat sa-l castigam? In care nu am trimis un nou atacant pe teren? Nu e asa. Suntem suficienti de ofensivi, fotbalul nu functioneaza in acest fel. Mai sunt 9 etape si nu ne pierdem cumpatul.

Am obtinut un punct; daca era cineva care sa castige meciul, cred ca o singura echipa putea fi. Am avut sanse, ocazii mari si nu le-am folosit. E un punct, sa continuam" a spus Klopp dupa partida.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT