Cristiano Ronaldo Manchester United Premier League Anglia

NEWS ALERT Manchester United a reacționat după interviul exploziv al lui Cristiano Ronaldo. Comunicatul oficial emis de „diavolii roșii”

Manchester United a reacționat după ce Cristiano Ronaldo a oferit un interviu vehement la adresa clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 13:45
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 16:00

UPDATE 18 NOIEMBRIE Manchester United a emis un comunicat oficial în care a precizat faptul că au început demersurile pentru a-i răspunde lui Cristiano Ronaldo la interviul exploziv oferit jurnalistului Piers Morgan, care a stârnit un val de reacții în online.

„Manchester United a inițiat în această dimineață pașii necesari pentru a răspunde la interviul lui Cristiano Ronaldo.

Nu vom face comentarii până când ajungem la o concluzie”, se arată în comunicatul emis de clubul Manchester United.


știre inițială

Cristiano Ronaldo a oferit un interviu în care s-a legat, printre altele, de antrenorul Erik ten Hag, spunând că nu-l respectă, de conducerea „diavolilor roșii” și, totodată, de criticile lui Wayne Rooney - MAI MULTE DETALII AICI.

Manchester United a reacționat printr-un comunicat oficial, în care au descris faptul că vor lua măsuri în momentul în care interviul va ieși la suprafață în varianta întreagă.

„Manchester United a sesizat ultimele știri cu privire la interviul lui Cristiano Ronaldo.

Clubul va lua în considerare un răspuns după ce va apărea interviul în varianta sa întreagă.

Noi rămânem focusați pe pregătirea părții a doua a campionatului și păstrăm credința, zvâcul și unitatea construită între jucători, antrenori, staff și fani”, se arată în comunicatul oficial emis de conducerea de pe Old Trafford, pe site-ul oficial al clubului.

Fragmente din interviul acordat de Cristiano Ronaldo

... despre faptul că se simte trădat: Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din cadrul clubului, din conducere. Mă simt trădat. (n.r - Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

...despre Ralf Rangnick: Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu numai eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie șeful lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

...despre Erik ten Hag: "Nu am respect față de el pentru că nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine".

..despre criticile lui Wayne Rooney: "Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el... ceea ce e adevărat"

...despre lipsa de progres din cadrul clubului: "Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucătăria, nici bucătarii, nici tehnologia.

...despre problemele din club: "Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool saua chiar Arsenal, acum. Un club de o asemenea dimensiune trebuie să fie în top 3, în opinia mea. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sut alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri".

...despre Sir Alex Ferguson: "Știe mai bine decât orice că acest club nu este pe drumul care trebuie și pe cel care merită să fie. Știe și el, știe toată lumea. Cei care nu văd asta, nu vor să vadă, sunt orbi".

Interviul integral acordat de Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan va fi difuzat miercuri și joi seară, anunță The Sun.

Modifică setările cookies