Mihai Stoica FCSB FCSB - Craiova Florentin Matei Mihai Teja Liga 1

FCSB - CRAIOVA DISEARA | Decizie uriasa luata de Teja inainte de derby! 3 nume importante sunt OUT din lot!

Derby-ul dintre FCSB si Craiova va fi live pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Martie 2019, 12:17
Data actualizarii: Duminica 31 Martie 2019, 15:52

Mihai Teja a luat o decizie importanta inaintea meciului extrem de important cu Craiova. Antrenorul FCSB-ului spunea inaintea de startul playoff-ului ca va roti jucatorii care nu vor prinde lotul pentru partide, deoarece are multi jucatori la dispozitie dupa revenirile jucatorilor accidentati.

Astfel, Teja a decis sa nu se bazeze la partida cu Craiova pe Florentin Matei, Adrian Stoian si Raul Rusescu! Pentru Matei este al 2-lea meci consecutiv in care nu prinde lotul, el si Stoian fiind in mai multe randuri in situatia de a nu prinde lotul! In ceea ce il priveste pe Rusescu, Teja a decis sa se bazeze pentru acest meci doar pe Harlem Gnohere si Ioan Hora pentru pozitia de atacant central.

Tatal lui Neymar va fi prezent la meci

Derby-ul dintre FCSB si Craiova va avea nume importante in tribune. Cunoscutul impresar Pini Zahavi se afla la Bucuresti, alaturi de tatal lui Neymar! Acestia au venit la invitatia lui Giovanni Becali. De asemenea, la partida vor asista si reprezentati ai unor cluburi din Anglia, Italia si Franta, anunta Gazeta.

Cei de la FCSB au anuntat ca fanii pot in continuare sa cumpere bilete la partida din aceasta seara

 

Modifică setările cookies