Manchester City Barcelona Toure Yaya Anglia

Un star din Premier League vrea sa plece la Barcelona! "S-ar duce pentru mai putin acolo! Un seic nu poate cumpara RESPECTUL!"

Presa din Anglia anunta o plecare socanta de la Manchester City, dupa ce echipa seicilor a luat campionatul.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 12:06
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 12:14

Yaya Toure vrea sa plece, iar mutarea s-ar putea face la vara. Agentul jucatorului spune ca liderul lui City e nemultumit de tratamentul de care are parte in Anglia.

DETALII

Cei de la The Guardian il citeaza pe impresarul lui Yaya, Dimitry Seluk. Acesta s-a plans inclusiv de faptul ca jucatorului sau nu i s-a spus 'La multi ani' din partea clubului, de ziua sa.

In urma cu ceva mai mult de un an, tot impresarul a fost cel care anunta ca el nu e fericit la Manchester si ca vrea sa plece. Apoi clubul l-a facut pe Toure sa semneze pe patru ani, asa ca liderul din teren a devenit din nou multumit de conditii.

"L-au ranit, el vrea sa se concentreze pe Cupa Mondiala, pe ce are de facut, dar nu e fericit la City. Este o abordare gresita in ceea ce-l priveste pe clientul meu.

Ei stiu ca banii nu pot cumpara relatii bune, prietenia si respectul. Niciun seic nu pot cumpara o relatie. Nu e vorba despre bani sau despre un contract nou, e vorba despre relatii umane, iar City l-a dezamagit pe Yaya, i-a aratat ca nu-l respecta. S-ar duce pentru mai putin inapoi la Barcelona!

Sa uiti sa-i zici la multi ani? Sa uiti de el!? Jucatorul care te-a ajutat sa iei de doua ori titlul in Anglia? Omul care a pus umarul la castigarea FA Cup si la Cupa Ligii? Nu le pasa de el, e o dovada clara!", a mai spus agentul sau.

Modifică setările cookies