Toure Yaya Manchester City Premier League Spania

RASPUNSUL comic al lui Yaya Toure dupa ce impresarul sau a spus ca vrea sa PLECE! Ce a postat pe Twitter:

Yaya Toure e nefericit. Cel putin asa a spus impresarul sau. Jucatorul a revenit cu detalii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 16:28
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 16:27

Initial, agentul jucatorului a spus ca liderul lui City e nemultumit de tratamentul de care are parte in Anglia. Acum, jucatorul a postat pe Twitter si a lamurit fanii.

AGENTUL

"Ei stiu ca banii nu pot cumpara relatii bune, prietenia si respectul. Niciun seic nu pot cumpara o relatie. Nu e vorba despre bani sau despre un contract nou, e vorba despre relatii umane, iar City l-a dezamagit pe Yaya, i-a aratat ca nu-l respecta. S-ar duce pentru mai putin inapoi la Barcelona! Sa uiti sa-i zici la multi ani? Sa uiti de el!? Jucatorul care te-a ajutat sa iei de doua ori titlul in Anglia? Omul care a pus umarul la castigarea FA Cup si la Cupa Ligii? Nu le pasa de el, e o dovada clara!", a mai spus agentul sau, Dimitry Seluk.

REACTIILE

Manchester City a postat pe site un VIDEO in care arata ca s-au dus cu tortul si tot ce trebuie la Toure, inca din avion, de ziua lui:

Apoi a venit raspunsul lui Yaya, pe Twitter, care a spus ca felicitarea de la City abia ce a ajuns, din motivul ca se poate sa se fi ratacit in posta, pe undeva :)

 

Continuarea a venit tot de la jucator, care a spus ca lumea trebuie sa ia in considerare doar vorbele pe care le spune el, nu ce spun altii. A mai spus ca relatia sa si respectul pentru club se vad in prestatiile de pe teren:

Modifică setările cookies