FOTO ȘI VIDEO Situație teribilă pentru Christian Eriksen! Va lipsi trei luni în urma unei accidentări teribile: a fost lovit brutal de Andy Carroll

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:58
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 19:28

Christian Eriksen a suferit o accidentare teribilă în meciul din FA Cup, cu Reading, câștigată de Manchester United, scor 3-1. 

În minutul 57 al partidei, mijlocașul a fost accidentat teribil de Andy Carroll, duel în urma căruia Erik ten Hag a fost nevoit să-l schimbe pe danez cu Fred. 

La finalul meciului, Christian Eriksen a părăsit Old Trafford în cârje, iar acesta va fi indisponibil pentru minimum trei luni, după cum se arată în comunicatul emis de club. 

"Sunt dezamăgit. Cred că fotbalul nu mai are limite, restricții care să protejeze jucătorii", a declarat Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United. 

Situație teribilă pentru Christian Eriksen, la EURO 2020
 

Pe 12 iunie 2021, Christian Eriksen s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Parken, fiind victima unui stop cardiac. El a fost resuscitat la faţa locului, sub ochii spectatorilor îngroziţi, înainte de a fi transportat la spital. 

Danezul trăieşte de atunci cu un defibrilator intern, fiind nevoit din această cauză să-şi rezilieze contactul cu fosta sa echipă, Inter Milano, în condiţiile în care în Seria A jucătorii nu pot evolua cu un astfel de dispozitiv medical.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!