Gestul superb facut de fanii Finlandei pentru Christian Eriksen. Imaginile au facut inconjurul lumii

Gestul superb facut de fanii Finlandei pentru Christian Eriksen. Imaginile au facut inconjurul lumii

Cea de-a doua zi de la EURO 2020 a fost marcata de clipele dramatice care s-au petrecut in timpul partidei Danemarca - Finlanda. 

La sfarsitul primei reprize, Christian Eriksen a cazut pe teren din cauza unei crize cardiace, iar pentru cateva minute colegii si medicii au incercat sa-i salveze viata, chiar pe teren.

In timpul manevrelor de resuscitare, jucatorii din echipa nationala a Danemarcei au format un zid in jurul lui Eriksen pentru a oferi liniste si intimitate in acele clipe ingrozitoare, iar la un moment dat s-au ajutat si de niste bucati de material pentru a inconjura locul.

Acelea s-au dovedit a fi steaguri de la suporterii finlandezi pe care acestia le-au dat imediat jucatorilor danezi pentru a crea un perimetru decent in cadrul caruia medicii sa-si faca treaba. 

Imaginile cu Eriksen fiind scos pe targa de pe teren alaturi de colegii sai, inconjurati de steagurile finlandeze au facut au ajuns in intreaga lume si au starnit numeroase reactii de apreciere si de speranta. 

Potrivit informatiilor aparute ulterior, starea lui Christian Eriksen este stabila, fiind transportat la un spital din Copenhaga, de unde a comunicat cu colegii sai. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Taberele statului zac în paragină, în timp ce la cele private e bătaie pe locuri, deși costă bani grei. Ce zic autoritățile
BRAT
Modifică setările cookies