Anglia

SENZATIONAL! Chelsea si Arsenal se bat pe 'mini Messi'! A marcat 10 goluri intr-un singur meci si a lasat masca pe toata lumea! Detaliu important - are 4 ani!

Un pusti fenomen a atras atentia marilor cluburi din Premier League! Nu s-a nascut atunci cand Arsenal a castigat ultimul trofeu si e comparat deja cu Messi!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Martie 2013, 10:13
Data actualizarii: Marti 19 Martie 2013, 10:15

Archie Shepherd este un adevarat fenomen - la doar 4 ani el a atras atentia unor cluburi ca Arsenal, Chelsea sau West Ham! Abilitatile sale remarcabile au facut sa fie deja comparat cu Lionel Messi, Balonul de Aur din ultimii 4 ani.

Recent, copilul a marcat 10 goluri intr-un meci in care toti adversarii sai erau cu 2 ani mai mari. Acum, Archie merge la antrenamente atat la Arsenal, cat si la West Ham. E la academia Under 6 a lui West Ham si merge o data pe saptamana si la cea a lui Arsenal.

"Joaca fotbal de cand avea 3 ani dar inca de cand era un copil mic nu voia jucarii, doar o minge de fotbal. Nu se opreste niciodata si nu ii pasa daca ceilalti sunt mai mari ca el - nu are nicio frica.

A devenit destul de cunoscut - dupa meci (in care a marcat 10 goluri) un grup mare de oameni l-a inconjurat si toti ii spuneau ca este noul Messi. Sunt multe cluburi care il monitorizeaza si asteapta ca el sa devina putin mai mare" povesteste tatal pustiului caruia si cei de la Chelsea i-au oferit un loc la academie.

"E de inaltime normala pentru varsta de 4 ani dar talentul sau nativ si jocul de picioare este mult peste nivelul varstei. Le-a aratat ce poate celor de la Under 10 saptamana trecuta. Este pur si simplu obsedat de fotbal - nu stiu de unde i se trage" mai spune Pat Shepherd, tatal copilului.

Modifică setările cookies