Seicii de la Manchester City nu se lasa! Care e cel mai recent plan al englezilor pentru a-l convinge pe Messi sa semneze

Manchester City Contract el mundo deportivo Lionel Messi Pep Guardiola Anglia Seicii de la Manchester City nu se lasa! Care e ultimul plan pentru a-l convinge pe Messi sa semneze cu echipa lui Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2021, 10:49
Data actualizarii: Vineri 19 Februarie 2021, 11:01

Lionel Messi se afla in ultimele luni de contract cu FC Barcelona si ii poate parasi pe catalani la vara.

Starul argentinian nu si-a prelungit inca intelegerea cu Barcelona, din cauza formei sportive pe care clubul o traverseaza in ultimii ani, dar si din cauza incertitudinii de la nivelul administrativ.

In luna august a anului trecut, cand Lionel Messi a anuntat ca vrea sa plece de la Barcelona, Manchester City ii pregatise un contract pe 5 ani, in urma caruia argentinianul ar fi incasat 600 de milioane de euro, insa mutarea a picat, dupa ce clubul catalan nu a fost de acord sa-l lase sa plece.

  • Seicii de la Manchester City nu se lasa! Care e ultimul plan pentru a-l convinge pe Messi sa semneze cu echipa lui Pep Guardiola

Conform celor de la Mundo Deportivo, Manchester City i-a pregatit llui Messi un contract tot pentru urmatorii 5 ani, insa, cu un salariu mai mic fata de cel pe care erau dispusi sa il ofere in vara.

Cifra despre care se vorbeste acum este de 430.000.000 de euro, cu 170.000.000 mai putin decat erau dispusi sa plateasca in august.

Motivele pentru aceasta scadere sunt evidente, situatia economica din fotbal fiind mai putin buna dupa un an in care incasarile au scazut, din cauza pandemiei de coronavirus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!