Se intampla si la case mai mari! Liverpool nu vrea sa-si lase fotbalistii la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice Jocurile Olimpice Tokyo Liverpool olimpiada Salah Anglia Se intampla si la case mai mari! Liverpool nu vrea sa-si lase fotbalistii la Jocurile Olimpice
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 20:39
Data actualizarii: Miercuri 23 Iunie 2021, 20:41

Englezii nu vor sa riste accidentari pentru fotbalistii de baza.

Conform BBC, conducerea clubului a informat deja federatiile nationale ca se opune convocarii jucatorilor sai la echipele olimpice, inclusiv in ceea ce-l priveste pe egipteanul Mohamed Salah (29 ani), jucatorul despre care s-a scris ca ar putea parasi formatia antrenata de Jurgen Klopp.

Cu toate acestea, presedintele Federatiei egiptene de fotbal, Ahmed Megahed, inca mai spera ca cel mai bun jucator al nationalei sa fie prezent la Tokyo. "Nu vreau sa spun ca este imposibil ca Salah sa participe la JO de la Tokyo, dar este intr-adevar dificil", a recunoscut Megahed.

Turneul olimpic de fotbal, unde va participa si nationala lui Radoi, este destinat jucatorilor sub 23 de ani, dar sunt permisi trei jucatori peste aceasta varsta. FIFA a precizat ca niciun club nu este obligat sa elibereze jucatori mai mari de 23 de ani pentru a participa la Olimpiada.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!