Reacția lui Postecoglou după ce rivalul pe post al lui Drăgușin a acuzat o accidentare

Ange Postecoglou Micky van de Ven radu dragusin Tottenham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2024, 16:40
Data actualizarii: Joi 07 Martie 2024, 08:21

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, a avut noi cuvinte de laudă la adresa fundașului central Micky van de Ven (22 de ani).

Cu Radu Drăgușin rezervă, Tottenham a mizat din nou pe fundașii centrali Cristian Romero și Micky van de Ven în meciul cu Crystal Palace (3-1), disputat sâmbătă, în Premier League.

Ange Postecoglou, impresionat de Micky van de Ven

Stoperul olandez a acuzat probleme medicale la nivelul gleznei. În minutul 10, Van de Ven s-a așezat pe gazon după un duel cu Jean-Philippe Mateta și a cerut îngrijiri medicale. Fundașul lui Spurs a părăsit terenul șchiopătând, însă a revenit rapid și a dus meciul la bun sfârșit.

Întrebat despre Van de Ven după meci, Postecoglou a răspuns, potrivit Spurs News: "Nu sunt sigur că Mateta l-a testat din punct de vedere fizic pe Van de Ven. Mai degrabă Mateta a fost testat de Van de Ven. Micky are un sezon remarcabil, crește permanent. Îi vedem și la antrenamente cum crește, ce maturitate și ce capacitate fizică are. Pentru el nu există limite".

Având în vedere că problemele lui Van de Ven nu par serioase, este de așteptat ca Tottenham să mizeze și la meciul următor, cu Aston Villa, pe același cuplu de fundași centrali, Radu Drăgușin urmând să fie din nou rezervă.

Florin Răducioiu: "Mă duc la Londra și îl întreb pe Postecoglu când va juca Drăgușin"

Răducioiu este atât de preocupat de situația lui Drăgușin încât este gata să meargă la Londra pentru a-l întreba direct pe Ange Postecoglou când va primi șanse românul.

"Nu știu ce se va întâmpla, dar e greu să cred că va juca. Putem foarte bine să trimitem un coleg de al nostru la o conferință de presă, dacă vreți mă duc eu. 

Îl întreb pe antrenor, la următorul meci la Londra și o să îl întreb: 'Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist, reprezint Prima Sport, referitor la conaționalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeți că poate juca jucătorul nostru, în perspectiva Campionatului European care ne așteaptă?' și să vedem ce va spune", a declarat Florin Răducioiu, la Primasport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!