Fanii s-au săturat! Reacție categorică după al șaselea meci în care Ange Postecoglou l-a uitat pe bancă pe Radu Drăgușin

Tottenham Ange Postecoglou Premier League radu dragusin Stranieri Radu Drăgușin
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 18:27
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 18:31

Radu Drăgușin (22 de ani), transferat de Tottenham de la Genoa, la mijlocul lunii ianuarie, nu a fost până acum titular la formația londoneză.

Până în prezent, Radu Drăgușin a jucat câte 10 minute în partidele din Premier League cu Manchester United, Brentford și Everton, iar la alte două partide ale lui Spurs a fost rezervă neutilizată, Ange Postecoglou preferând să mizeze pe cuplul obișnuit de fundași centrali format din Cristian Romero și Micky van de Ven.

În etapa a 27-a din Premier League, Tottenham a jucat pe teren propriu cu Crystal Palace, iar internaționalul român a fost lăsat pe banca de rezerve, din nou. 

După primele 45 de minute, fanii lui Spurs nu au mai rezistat și au comentat pe rețelele de socializare despre absența lui Radu Drăgușin.

"Arătăm rău, sunt cel puțin zece meciuri de când nu mai atacăm de la mijloc, nu mai avem pase lungi. Drăgușin poate fi incredibil în atac, la duelurile aeriene, dar îl preferă pe Emerson", "Drăgușin trebuie să intre", "Ange sigur are ceva cu Drăgușin", "Avem nevoie de o schimbare, să intre Drăgușin și Johnson" sunt doar câteva dintre reacții.

Mesajul lui Cristi Chivu pentru Radu Drăgușin

Cristian Chivu crede că stoperul naționalei va primi șanse dupa ultima înfrângere din campionat. „Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Este normală situaţia. Vorbeam şi cu Cristi Chivu, care îmi spunea: 'Florine, eu când am ajuns, am stat două luni la Ajax, n-am pătrun'. Acum, sper că după înfrângere să primească şansele lui.

Poate şi eu m-aş fi aşteptat să joace cu Wolves, dar nu e un campionat uşor. Câştigaseră meciurile până acum, era şi greu să schimbi, în ciuda faptului că au mai fost greşeli în apărare. Dar cred că după această înfrâgere, va primi şansele lui“, a spus Florin Manea, potrivit Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!