Englezii tranșează duelul Drăgușin - Van de Ven. Ce solicită înaintea derby-ului Tottenham - Arsenal

radu dragusin Arsenal Micky van de Ven Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 08:20
Data actualizarii: Duminica 14 Aprilie 2024, 08:19
Tottenham, cu Radu Drăgușin rezervă neutilizată, a suferit un eșec drastic pe terenul lui Newcastle, sâmbătă, scor 0-4, în runda cu numărul 33 din Premier League.

Ange Postecoglou a preferat din nou cuplul de fundași central format din Micky van de Ven și Cristian Romero. Internaționalul olandez a gafat la primele două goluri, când a alunecat în fața marcatorilor Isak și Gordon. Tot Van de Ven a fost considerat responsabil pentru că l-a pierdut pe Isak din marcaj la golul al treilea.

Radu Drăgușin, cerut titular la Tottenham după erorile lui Micky van de Ven

Micky van de Ven a fost criticat de presa engleză în urma prestației modeste de pe St James' Park, iar Tottenham Hotspur News consideră că Ange Postecoglou ar trebui să ia măsuri chiar de la meciul următor, derby-ul cu Arsenal, și în locul olandezului să îl titularizeze pe Radu Drăgușin.

"Van de Ven a fost contra lui Newcastle o umbră a jucătorului pe care îl cunoșteam. De obicei e calm, liniștit, dar internaționalul olandez a fost orice altceva în meciul de sâmbătă contra lui Newcastle.

Van de Ven a câștigat doar 25% dintre duelurile de la sol și, în ciuda faptului că a reușit un dribling din postura de ultim apărător, a fost driblat de două ori, în urma ambelor faze Newcastle marcând. Respingerile și intervențiile lui Van de Ven au fost umbrite de erorile costisititoare pe care le-a avut în fața lui Isak și Gordon. 

Pentru Spurs urmează derby-ul cu Arsenal, iar Tottenham nu își permite să continue în aceeași manieră. Postecoglou ar fi înțelept dacă l-ar scoate pe Van de Ven din lumina reflectoarelor și i-ar oferi lui Radu Drăgușin oportunitatea de a juca împotriva lui Arsenal", a scris Tottenham Hotspur News.

Drăgușin a fost titular la Spurs în doar două meciuri din Premier League, cu Fulham (0-3) și Luton (2-1), când a profitat de accidentarea lui Micky van de Ven și a făcut cuplu în centrul defensivei cu campionul mondial argentinian Cristian Romero.

Cu șase etape înainte de finalul sezonului, Tottenham ocupă locul 5 în Premier League, cu 60 de puncte, la egalitate cu a patra clasată, Aston Villa. Pe podium sunt Manchester City (73p), Arsenal (71p) și Liverpool (71p).

Reacția lui Rio Ferdinand despre evoluția lui Micky van de Ven

Înaintea meciului, Rio Ferdinand, fostul mare fundaș al lui Manchester United, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Micky van de Ven, caracterizându-l drept: "Un Rolls Royce absolut, unul dintre cei mai buni fundași".

La pauză, după erorile comise de van de Ven, Rio Ferdinand a completat: "Câteodată și Rolls Royce-urile au probleme tehnice".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!