Anglia

Ragnick, luat la rost pentru că nu l-a schimbat pe Cristiano Ronaldo! Ce spune o legendă din Premier League

Legenda Premier League-ului, Ian Wright l-a luat la rost pe Ralf Rangnick pentru decizia sa de a-l înlocui pe Mason Greenwood în meciul cu Wolverhampton.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 15:00
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 14:30

Ralph Rangnick a suferit prima sa înfrângere în calitate de antrenor al lui Manchester United luni seară, după ce un gol în ultimele minute al lui Joao Moutinho a adus o victorie meritată cu 1-0 pentru Wolverhampton pe Old Trafford.

Man Utd abia dacă a amenințat poarta adversă pe parcursul celor 90 de minute, dar Ragnick a optat totuși să-i țină pe teren pe veteranii Ronaldo și Edinson Cavani până la final.

  • Ragnick luat la rost pentru că nu l-a schimbat pe Cristiano Ronaldo! Momentul cheie prin care a pierdut United

În schimb, a ales să-i schimbe pe tinerii Mason Greenwood și Jadon Sancho, primul fiind înlocuit după o oră de Bruno Fernandes, iar cel de-al doilea de Marcus Rashford după 75 de minute.

Wright crede că Rangnick a dat dovadă de slăbiciune și a luat opțiunea ușoară de a păstra doi jucători experimentați în timp ce a înlocuit doi jucători tineri.

Ce a declarat Wright despre Greenwood?

„Nu cred că a făcut un scacrificu pentru că este ușor să-l scoți pe Greenwood”, a susținut Wright. „Nu o să-l scoți pe Cavani sau pe Ronaldo. L-a scos pe Greenwood, care este un jucător neînfricat la vârsta pe care o are. Știm ce este capabil să facă.”

„În acest meci, Greenwood dădea mai mult. Această schimbare îmi spune „Nu am destulă încredere acum în el”. Când vă gândiți că și McTominay au jucat toate cele 90 de minute când au a fost nevoie, mă face să mă simt nedumerit de chestia asta”, a fost declarația fostului mare atacant al lui Arsenal, Ian Wright.

Man Utd se confruntă cu o luptă grea pentru termina pe primele patru locuri în acest sezon, deoarece în prezent se află pe poziţia a şaptea, la patru puncte în spatele lui Arsenal, ultimul loc care duce în Liga Campionilor.

Cu toate acestea, United are un joc în minus și cel puțin teoretic poate recupera acest dezavantaj.

Modifică setările cookies