Anglia

Transfer astronomic pe Old Trafford! Manchester United licitează 115 milioane de euro pentru înlocuitorul lui Pogba 

Manchester United, hotărâtă să bifeze cel mai scump transfer din istoria clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 18:00
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 18:08

În ultima lună din 2021, Manchester United a schimbat conducera băncii tehnice. Ralf Rangnick a devenit manager până la finalul sezonului, ca din vara lui 2022, să ocupe o fucție de consultat în cadrul academiei. Doar că în contractul germanului este stipulată o clauză care-i permite să fie antrenorul echipei și din vară dacă se clasează pe locul 4 în Premier League. 

Însă, Ralf Rangnick este pregătit să reconstruiască lotul lui United și dorește să pună la bătaie 115 milioane de euro pentru Declan Rice (22 ani), de la West Ham, după ce Kalvin Phillips (26 ani) a anunțat că nu are de gând să plece de la Leeds United, potrivit as.com. 

Pogba, transfer ratat?

Declan Rice este văzut ca înlocuitor perfect pentru Paul Pogba (28 ani), chiar dacă nu are calitățile ofensive ale francezului. Iar faptul că închizătorul nu a vrut să-și prelungească înțelegerea cu West Ham vara trecută, scadentă în 2024, indică faptul că acesta ia în calcul o plecare de pe London Stadium. 

Astfel, dacă tranzacția se va realiza, internaționalul englez va fi cel mai scum transfer din istoria „diavolilor roșii” și îl va devansa chiar pe Pogba, pe care Manchester United a plătit 105 milioane de euro în 2016. 

În acest sezon, în 24 de meciuri în toate competițiile, Declan Rice a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. Spre deosebire de Pogba, care în 13 partide a oferit 7 assist-uri, dar fară să înscrie.

Modifică setările cookies