ralf ragnick Manchester United Fotbal extern Ralf Ragnick

Antrenorul lui United și propunerea de care englezii nici nu vor să audă

Antrenorul echipei Manchester United, germanul Ralf Rangnick, a sugerat că ar trebui renunţat la disputarea Cupei Ligii Angliei, în contextul unui program competiţional extrem de încărcat pentru formaţiile din Premier League, scrie DPA.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 16:53

În prezent, situaţia este şi mai complicată în fotbalul britanic din cauza reizbucnirii focarelor de COVID, cu varianta Omicron.

Antrenorul lui Manchester United bate în retragere

Manchester United nu a mai jucat din 11 decembrie din cauza cazurilor de coronavirus din cadrul lotului.

"Ştiu că este o tradiţie în Anglia să joci de Boxing Day. Cred că ar trebui să respectăm această tradiţie, dar ar putea fi alte două probleme care au fost discutate în trecut. Anglia este singura ţară din primele cinci ligi din Europa care joacă două competiţii de cupe Cupa Angliei şi Cupa Ligii. 

În Franţa a fost la fel dar s-a renunţat la una dintre ele. Cred că şi aici s-ar putea lua în discuţie această situaţie. Ştiu că disputarea Cupei Ligii ajută echipele din eşaloanele inferioare, dar aici apare problema meciurilor foarte multe pe care le au de disputat cluburile din Premier League'', a spus Rangnick.

Manchester United se află în prezent pe locul 6 în Premier League după 18 etape, cu două meciuri mai puţin disputate, la 11 puncte de podium.

Agerpres. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!