Anglia

Phil Jones a revenit după doi ani pe terenul de joc! Declarația emoționantă a englezului

Phil Jones a dezvăluit că „se simte din nou ca un fotbalist” după ce a jucat primul său meci la Manchester United de aproape doi ani de zile.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 08:05
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 07:52

Jones a fost integralist în înfrângerea cu 1-0 a lui United în fața Wolves la începutul acestei săptămâni, la prima sa apariție din ianuarie 2020.

  • Phil Jones a revenit după doi ani de zile pe terenul de joc! Declarația emoționantă a englezului

El nu a mai jucat niciun meci în acest sezon și nu a bifat nicio apariție în campania precedentă. Fundașul central nu a mai jucat vreun minut de la înfrângerea cu Burnley de pe 22 ianuarie 2020.

În acel sezon, Jones a jucat doar 136 de minute în Premier League. Fundașul a suferit numeroase accidentări în perioada petrecută la Manchester United, a stat 454 de zile pe margine din cauza unei probleme la genunchi între iunie 2020 și septembrie 2021.

Cariera la Manchester United părea încheiată, dar după ce a muncit din greu la antrenament, i s-a mai acordat o șansă și a fost chiar aplaudat de fani după meci, chiar dacă „diavolii roșii” au pierdut partida.

Ce a declarat Phil Jones?

„Tot ce aș spune este că de fiecare dată când reprezint acest club și îmi pun tricoul, dau absolut totul”, a spus Jones. „Vărs sânge, transpir și lăcrimez pentru acest club.

Apreciez tot sprijinul pe care mi-l oferă fanii. Sunt mereu recunoscător pentru asta. Este un club minunat și sunt recunoscător.

Mă simt din nou ca un fotbalist și să simt mingea la picioarele mele, ploaia și gazonul, este un sentiment absolut grozav”, a mai adăugat fundașul lui United.

Jones s-a alăturat lui Manchester United în 2011 în timpul adolescenței pentru suma de 16,5 milioane de lire sterline de la Blackburn și a fost imediat văzut ca un viitor căpitan al Angliei de către presa britanică.

Dar, în ciuda faptului că a avut peste 200 de apariții pentru acest club și a câștigat trofeul Premier League în 2013, el nu s-a ridicat la înălțimea acelui nivel și s-a luptat din ce în ce mai mult pentru a prinde un loc în echipa de start a lui United.

Modifică setările cookies