Erling Haaland Manchester City Anglia

Petiție împotriva lui Erling Haaland! Englezii vor ca 'mașina de goluri' a lui Manchester City să primească „interzis” de la Federație

Transferul lui Erling Haaland (22 ani) la Manchester City s-a dovedit a fi o mutare inspirată pentru campioana Angliei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:14
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 16:23

Atacantul norvegian a dat peste cap bornele fotbalului englez de când a semnat cu Manchester City și continuă să marcheze pe bandă rulantă, în ciuda faptului că au existat voci care au spus că s-ar putea să nu se adapteze în Premier League. Startul lui Haaland în tricoul lui City a fost unul fulminant, jucătorul doborând recorduri impresionante încă de la primele meciuri. 

În doar 12 meciuri jucate sub comanda lui Pep Guardiola, Erling Haaland a reușit să marcheze nu mai puțin de 19 goluri și să ofere și trei pase de gol. Mai mult, fotbalistul a devenit în weekend-ul trecut, după golurile marcate în poarta lui Manchester United, primul jucător din istoria Premier League care înscrie trei hat-trick-uri consecutive pe teren propriu. 

Englezii au lansat o petiție „împotriva” lui Erling Haaland 

Nume importante din fotbal s-au arătat impresionate de performanțele incredibile reușite de Erling Haaland în primele sale luni la Manchester City. Deși atacantul norvegian îi entuziasmează pe iubitorii fotbalului, fanii echipelor adverse nu sunt atât de încântați de posibilitatea „întâlnirii” cu el. 

Astfel, un suporter a creat o petiție care a devenit virală pe rețelele de socializare, petiție prin care Federației Engleze de Fotbal i se cerea să îl interzică pe Erling Haaland, motivul fiind că „nu este corect”. Petiția a fost inițiată de un fan al lui Manchester United, după denumirea contului său, Ten Hag's Reds!, iar descrierea acesteia este și mai inedită. 

„Pur și simplu nu este corect. Putem face o schimbare. Acum este momentul ca noi, oamenii, să acționăm. Acestui robot nu ar trebui să îi mai fie permis să continue în țara noastră”, se arată în petiție. 

Până în prezent, fanul a reușit să strângă 31 de semnături din 100. 

Modifică setările cookies