Erling Haaland Jack Grealish Manchester City Grupe

Cum a reacționat portarul lui FC Copenhaga după dubla lui Erling Haaland. Jack Grealish a dezvăluit tot 

Erling Haaland este fotbalistul momentului la nivel internațional, atacantul lui Manchester City reușind să stabilească o serie de noi recorduri în ultimele săptămâni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 12:24
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 12:43

Autor al unei duble în victoria echipei Manchester City cu FC Copenhaga, scor 5-0, Erling Haaland continuă bifeze noi recorduri, până acum reușind să marcheze 19 goluri în 12 meciuri din acest sezon, în toate competiţiile, inclusiv 5 în Champions League. 

După meciul din Danemarca, atât colegii săi, cât și adversarii de la FC Copenhaga au avut numai cuvinte de laudă despre evoluția starului norvegian.   

"Este incredibil, sincer. Nu am fost martor la aşa ceva în viaţa mea. La primul şi al doilea gol, râdeam. El este mereu acolo. Portarul advers (n.r. - polonezul Kamil Grabara) mi-a spus: 'nu este om'. Sper să continue astfel şi să ne ducă spre glorie", a spus Jack Grealish.

Pep Guardiola: "Cifrele lui Haaland vorbesc de la sine"

În meciul cu rivala Manchester United, Haaland a reuşit un hat-trick, alături de Phil Foden, City învingând cu 6-3. Potrivit unor statistici, Haaland înscrie un gol la fiecare 54 de minute.

"Cifrele vorbesc de la sine. La vârsta lui, 22 de ani, nimeni nu se poate compara cu el. Dincolo de statistici, în vestiar dar şi pe teren, văd lucruri la Erling care nu pot fi contabilizate, lucruri care ne fac fericiţi pentru faptul că l-am adus la club", a spus Guardiola.

Modifică setările cookies