Erling Haaland Manchester City Pep Guardiola Real Madrid Anglia

Speranțele fanilor lui Real Madrid, distruse de Pep Guardiola: "Nu există clauză de reziliere pentru Erling Haaland"

Erling Haaland se află într-o formă de invidiat la începutul acestui sezon, iar discuțiile în jurul său sunt intense. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 10:52
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 12:46

Pep Guardiola a dezminţit informaţiile referitoare la existenţa unei clauze de eliberare în contractul norvegianului Erling Haaland, după ce atacantul lui Manchester City a marcat alte două goluri în acest debut de sezon, în partida cu FC Copenhaga, scor 5-0, în grupele Champions League. 

După hat-trick-ul reuşit împotriva rivalei Manchester United, Erling Haaland a ieşit din nou la rampă şi a punctat de două ori în prima repriză a meciului cu danezii, ajungând la un total de 19 goluri în 12 partide disputate de la debutul acestui sezon, în toate competiţiile (14 în Premier League şi 5 în Champions League).

Ziua de miercuri a început însă cu zvonurile venite din Spania, referitoare la o clauză în contractul norvegianului, care i-ar permite acestuia să plece la Real Madrid în 2024, însă Pep Guardiola a negat existenţa acesteia.

"Nu este adevărat. Nu are o clauză de reziliere pentru Real Madrid sau pentru orice altă echipă'', a declarat antrenorul lui Manchester City.

"Nu putem controla zvonurile şi oamenii care vorbesc. Îmi fac mereu griji despre cea ce putem controla. Ceea ce este important e că s-a adaptat foarte bine, avem sentimentul că el este fericit aici. Vom încerca să-i facem fericiţi şi pe el şi pe toţi cei care vor să rămână. Ce va fi în viitor, nimeni nu ştie. Dar este fericit, s-a integrat perfect, este incredibil de iubit şi acesta este cel mai important lucru", a adăugat Pep Guardiola.

Pep Guardiola: "Cifrele lui Haaland vorbesc de la sine"

În meciul cu rivala Manchester United, Haaland a reuşit un hat-trick, alături de Phil Foden, City învingând cu 6-3. Potrivit unor statistici, Haaland înscrie un gol la fiecare 54 de minute.

"Cifrele vorbesc de la sine. La vârsta lui, 22 de ani, nimeni nu se poate compara cu el. Dincolo de statistici, în vestiar dar şi pe teren, văd lucruri la Erling care nu pot fi contabilizate, lucruri care ne fac fericiţi pentru faptul că l-am adus la club", a spus Guardiola.

Modifică setările cookies