Pep Guardiola a dat verdictul. În ce condiții antrenorul pleacă de la Manchester City

Manchester City Pep Guardiola Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 16:29
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 16:28

„Cetățenii” se află pe locul doi în clasamentul din Premier League cu 42 de puncte.

Manchester City se află pe poziția a doua în campionat. Liderul, Arsenal, are cinci puncte avans, dar și două meciuri în minus, iar „cetățenii” nu mai sunt favoriți să câștige Premier League și în acest an.

Pep Guardiola a dat verdictul. În ce condiții antrenorul pleacă de la Manchester City

Antrenorul de pe Etihad, Pep Guardiola, a vorbit despre situația de la Manchester City, evidențiind că în momentul în care simte că jucătorii nu mai sunt atât de înfometați după fotbal și că echipa are nevoie de ceva nou, atunci va părăsi postul de tehnician la club.

„Am câștigat patru titluri în Spania consecutiv și nu s-a întâmplat la fel când am încercat să-l câștig și pe al cincilea. Nu eram atât de înfometat - prea mult caviar. Real Madrid ne bătuse și luase campionatul în acel an.

Înțeleg cum se simte jucătorii mei și sunt aici să-i fac să se oprească. Președintele știe asta. Vreau să fiu aici, pentru că altfel nu aș fi semnat (n.r. un nou contract în acest sezon). 

Dar, dacă pierd echipa, dacă pierd ceva, atunci nu pot să fiu aici. Clubul trebuie să treacă peste. Golurile pe care le-am primit împotriva lui Manchester United sunt de neacceptat”, a spus Pep Guardiola, potrivit The Sun.

E dur sau realist? Pep Guardiola, verdict clar cu privire la lupta la titlu după victoria cu Spurs

După meci, antrenorul formației de pe Etihad a reunoscut, însă că formația sa nu mai are șanse la titlu și că este departe de echipa din sezonul precedent, când campioana en-titre câștiga Premier League pentru a doua oară la rând.

„Suntem foarte departe de echipa din sezonul trecut. Credeți că revenirea se întâmplă de fiecare dată? Nu se va întâmpla. Avem un adversar precum Arsenal care strălucește. Două decade fără să câștige Premier League. Explic realitatea acum, totul este confortabil la Manchester City, dar oponenții nu așteaptă”, a spus Pep Guardiola, potrivit 90min.com.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!