Antonio Conte se desparte de Tottenham! Anunțul făcut în Italia

Antonio Conte Premier League Tottenham Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 13:50
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 13:48

Antonio Conte (53 de ani) va pleca de la Tottenham la finalul sezonului, când contractul său expiră, anunță jurnalistul italian Gianluca Di Marzio.

La Tottenham din noiembrie 2021, Conte nu a reușit să îi aducă până acum vreun trofeu lui Tottenham, iar italianul ar fi nemulțumit de faptul că nu are șansa de a concura pentru obiective mai înalte la formația londoneză.

Antonio Conte ar urma să plece de la Tottenham

Gianluca Di Marzio susține că nu există nicio șansă ca Antonio Conte să își prelungească înțelegerea cu Spurs, astfel că formația din Premier League va fi nevoită să caute un nou tehnician pentru sezonul următor.

"Președintelui Levy nu îi plac desele nemulțumiri arătate de Conte, iar antrenorul vrea un club la care să poată să câștige. Va pleca de la Tottenham pentru că nu poate lupta pentru anumite obiective la fel ca în trecut și nici nu are parte de susținera lui Paratici (n.r - directorul sportiv).

Nu știu care va fi următorul lui club, însă probabil se va gândi de două ori înainte să antreneze din nou în străinătate", a spus Gianluca Di Marzio, potrivit Football Italia.

În perioada recentă, presa italiană a speculat că Antonio Conte ar putea reveni la Juventus, însă sunt șanse mici acum, având în vedere că torinezii au fost penalizați recent cu 15 puncte și riscă să rateze competițiile europene din următorea stagiune.

În 64 de meciuri strânse până acum pe banca lui Tottenham, Conte a înregistrat 35 de victorii, 10 remize și 19 înfrângeri.

După 20 de etape din acest sezon de Premier League, Spurs ocupă locul 5, care duce în Europa League, cu 33 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!