E dur sau realist? Pep Guardiola, verdict clar cu privire la lupta la titlu după victoria cu Spurs

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM Pep Guardiola Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 09:25
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 09:24

Manchester City a întors-o pe Tottenham Hotspur în etapa restantă cu numărul șapte.

„Cetățenii” erau conduși cu 2-0 la pauză, însă în partea a doua a meciului, Pep Guardiola și-a motivat extrem de bine jucătorii, iar Manchester City a revenit formidabil în joc și a dus scorul la 4-2.

E dur sau realist? Pep Guardiola, verdict clar cu privire la lupta la titlu după victoria cu Spurs

După meci, antrenorul formației de pe Etihad a reunoscut, însă că formația sa nu mai are șanse la titlu și că este departe de echipa din sezonul precedent, când campioana en-titre câștiga Premier League pentru a doua oară la rând.

„Suntem foarte departe de echipa din sezonul trecut. Credeți că revenirea se întâmplă de fiecare dată? Nu se va întâmpla. Avem un adversar precum Arsenal care strălucește. Două decade fără să câștige Premier League. Explic realitatea acum, totul este confortabil la Manchester City, dar oponenții nu așteaptă”, a spus Pep Guardiola, potrivit 90min.com.

Așa mai vii de acasă! City a întors-o fenomenal pe Spurs în „thriller-ul” din Premier League

„Cetățenii” au început cum nu se putea mai prost. Kuluveski (minutul 44) și Emerson Royal (minutul 45+2) s-au impus pe tabela de marcaj pentru Tottenham și au redat scorul primei părți a meciului: 2-0.

Însă, trupa dirijată de Pep Guardiola a revenit mai bine ca niciodată în joc. La doar șase minute de la restartul meciului, Julian Alvarez a redus diferență, iar Erling Haaland și-a arătat încă odată clasa și l-a „pus la colț” Hugo Lloris, restabilind egalitatea (minutul 53).

Riyad Mahrez a dus scorul la 3-2 (minutul 63), din pasa lui Rodri, iar când totul părea că e pe final, algerianul a punctat din nou (minutul 90) și a adus cele trei puncte pentru Manchester City.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!