Anglia

Pentru povesti ca ASTA iubim fotbalul! Ingrijitorul de teren al echipei din liga a 6-a a DORMIT la stadion ca sa aiba grija de gazon inaintea meciului cu echipa lui Rooney! 'Bogatii', DATI AFARA din Cupa

Chorley, echipa din liga a 6-a engleza, a trait cel mai tare moment din istoria ei recenta fara suporterii sai alaturi!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Ianuarie 2021, 23:47
Data actualizarii: Sambata 09 Ianuarie 2021, 23:50

Echipa din National League N/S, seria North, a batut-o pe Derby County, club de liga a 2-a, in turul 3 al Cupei Angliei.

Din cauza caderilor de zapada, ingrijitorul de teren al lui Chorley a dormit la stadion. A vrut sa se asigure ca sunt luate toate masurile pentru ca partida sa aiba loc si ca nu va fi luat prin surprindere de nimic in dimineata partidei. Efortul a meritat! Amatorii de pe locul 10 din liga a 6-a au trecut de echipa antrenata de Wayne Rooney cu 2-0.

  • Pentru povesti ca ASTEA iubim fotbalul! Ingrijitorul de teren al echipei din liga a 6-a a DORMIT la stadion ca sa aiba grija de gazon inaintea meciului cu echipa lui Rooney! Bogatii , DATI AFARA din Cupa

Desi fanii n-au avut acces la meci, cativa si-au gasit locuri din care sa urmareasca jocul. Iar pustii s-au bucurat cel mai mult de golurile lui Hall si Calveley. Chorley spera acum ca in turul 4 sa dea peste o echipa din Premier League!

Modifică setările cookies