Wayne Rooney Derby County Manchester United Anglia

GALERIE FOTO Legenda lui United își anunță demisia! 'Viața extrasportivă' l-a împiedicat să facă performanță ca tehnician 

Wayne Rooney (36 ani) și-a dat demisia de la Derby County, după un an și șase luni petrecuți pe banca "berbecilor".

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:20
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 22:25

Fostul internațional englez și-a anunțat demisia vineri, după 18 luni petrecute la Derby County, echipă la care s-a și retras după aventura sa în Statele Unite, la DC United. Legenda lui Manchester United a menționat că nu va uita niciodata perioada petrecută pe banca "berbecilor".

„Personal, simt că formația are nevoie să fie condusă de cineva cu o nouă energie, fără să fie afectată de evenimentele care s-au produs în ultimele 18 luni. O să-mi aduc aminte de perioada mea la Derby cu multă mândrie și aș vrea să mulțumesc staffului, jucătorilor și, desigur, suporterilor. N-o să vă uit niciodată și sper că ne vom vedea din nou în viitor apropiat și în momente mai fericite”, au fost cuvintele lui Wayne Rooney, potrivit unui comunicat emis de site-ul oficial al clubului Derby County.

Viața exclusivistă după cariera fotbalistică

Viața extrasportivă l-a ținut pe Wayne Rooney mult pe primele pagini ale tabloidelor. În urmă cu aproximativ un an, au apărut pe rețelele social media mai multe fotografii cu Rooney, în ipostaze compromițătoare, informa The Sun

Tehnicianul a petrecut într-un local de noapte alături de mai mulți prieteni, iar după mai multe pahare de alcool consumate, a adormit. În unele dintre pozele care au circulat pe internet, Rooney apare fie treaz, fie complet adormit, însă ce a atras atenția a fost faptul că au fost făcute de mai multe femei, care apăreau alături de el în lenjerie intimă, într-o cameră de hotel. 

Derby County, retrogradată în liga a treia

Formaţia Derby County, antrenată de Wayne Rooney la momentul actual, a retrogradat în aprilie în liga a treia engleză, fiind învinsă cu scorul de 1-0 de Queens Park Rangers, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

După ce și-a anunțat retragerea, Rooney a fost tehnician și jucător în același timp pentru Derby County, pentru o scurtă perioadă. A devenit în totalitate antrenorul "berbecilor", dar i-a retrogradat în a treia ligă engleză.

ARTICOL RECOMANDAT

  • Rooney are doar 36 de ani, s-a născut la Liverpool și și-a făcut un renume la Manchester
  • Fostul internațional englez a fost convocat de 120 și a înscris 53 de goluri
  • Wayne Rooney a câștigat de cinci ori titlul cu gruparea de pe Old Trafford și o singură dată Champions League
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!