Pacatele CAPITALE care il duc pe Balotelli la FALIMENT! Mancini s-a saturat de el! MESAJUL dur transmis de antrenorul lui City:

Autor: Sport.ro
Joi 20 Septembrie 2012, 13:16
Pacatele CAPITALE care il duc pe Balotelli la FALIMENT! Mancini s-a saturat de el! MESAJUL dur transmis de antrenorul lui City:

Mario Balotelli nu se potoleste si e tot mai aproape de concedierea de la Manchester City. Mancini e furios si jura sa-l pedpseasca mai dur ca pe Tevez.

Mancini nu mai suporta rebelii la City. L-a pus la colt de Hart dupa meciul cu Real Madrid, cand portarul a declarat ca fundasii sai au gresit impardonabil. "Treaba lui e sa apere, nu sa-si certe colegii. Sa isi vada de meseria lui", i-a transmis italianul.

Nici Balotelli nu mai are scapare. Acesta a petrecut pana dimineata in Manchester dupa egalul cu Stoke si a fost scos din lot cu Real Madrid. "Are doua probleme mari. Mancini nu-l mai baga in teren pana nu va renunta la fumat si nu isi va vedea de viata personala. Nu ii mai tolereaza escapadele", a declarat o sursa de la City pentru Daily Star.

Balotelli a fost surprins extrem de des in ultima perioada iesind din cluburi de noapte si cand fuma. "Am 21 de ani, daca nu ma distrez acum, cand o sa o mai fac?", s-a aparat Balotelli de fiecare data.
 

Șeful Jandarmeriei, urmărit penal după ce și-a pontat 900 de ore suplimentare în starea de urgență. Ce sumă a încasat
BRAT