Pantilimon, singurul care zambeste dupa infrangerea lui City! Mancini l-a facut PRAF pe Joe Hart: "Tu sa TACI DIN GURA!" Cum l-a scos din minti pe antrenor:

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Septembrie 2012, 08:23
Pantilimon, singurul care zambeste dupa infrangerea lui City! Mancini l-a facut PRAF pe Joe Hart: "Tu sa TACI DIN GURA!" Cum l-a scos din minti pe antrenor:

Real Madrid 3-2 Manchester City / Liga Campionilor a inceput cu un meci nebun! In minutul 68 era 0-0, pana la final s-a inscris de 5 ori!

Roberto Mancini s-a suparat pe Joe Hart dupa meciul cu Real Madrid - in ciuda faptului ca a scos foarte multe mingi grele, Hart poate fi considerat partial vinovat pentru doua goluri! La prima reusita, a lui Marcelo, s-a aruncat prea devreme si a fost pacalit de o deviere. Iar la ultima, cea a lui Cristiano Ronaldo, Hart imparte vina cu Kompany, cel care a lasat sutul sa treaca pentru a nu-l pacali pe portar - pana la urma, exact asta s-a intamplat!

Hart era furios la final: "Nu poti sa ai 2-1 cu 5 minute inainte de final si sa pierzi meciul. Cine altcineva e de vina? Numai pe noi putem da vina" Declaratia lui Hart l-a scos din minti pe Roberto Mancini: "Joe Hart ar trebui sa ramana in poarta si sa faca parade. Daca cineva trebuie sa critice echipa ar trebui sa fiu eu acela, nu Joe Hart. Eu sunt judecatorul, nu Joe Hart!" a fost atacul surprinzator al managerului italian.

De supararea lui Mancini poate profita Costel Pantilimon - portarul roman abia asteapta o oportunitate de a intra in poarta lui City! El a jucat in Supercupa Angliei cu Chelsea, Hart fiind atunci accidentat.

Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies