Mourinho ii mai da o SUPER LOVITURA lui Mancini! Omul care a adus titlul la City a anuntat ca VREA sa joace la Real Madrid!

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Septembrie 2012, 18:57
Mourinho ii mai da o SUPER LOVITURA lui Mancini! Omul care a adus titlul la City a anuntat ca VREA sa joace la Real Madrid!

Jose Mourinho e gata sa ii mai dea o lovitura lui Mancini, dupa victoria dramatica din Champions League. Jucatorul care le-a adus titlul anul trecut englezilor a anuntat public ca e dispus sa mearga la Real Madrid.

Kun Aguero a vorbit deschis aseara despre transferul sau la Real Madrid, unul anuntat de mai multa vreme de presa din Spania. Atacantul a anuntat ca e dispus sa asculte oferta lui Mourinho si a negat faptul ca s-ar fi jurat sa nu calce niciodata la rivala fostei sale echipe - Atletico.

"Daca Real vrea sa ma transfere, aici sunt. Sunt la City pentru ca Real nu a aratat interes fata de mine pana acum. Cu aceasta ocazie tin sa infirm informatiile aparute in presa engleza in care eu as fi jurat ca nu voi juca niciodata la Real Madrid pentru ca am jucat la Atletico. Dar eu in acest moment sunt foarte fericit la City si nu ma gandesc la altceva", a declarat Kun Aguero, care n-a jucat aseara pentru ca abia a revenit dupa o accidentare.

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies