Ronaldo a rupt tacerea: "Nu regret niciodata ce spun! Voi nu ati fost niciodata tristi?!" Ce a spus dupa NEBUNIA cu City:

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Septembrie 2012, 08:47

	Ronaldo a rupt tacerea: "Nu regret niciodata ce spun! Voi nu ati fost niciodata tristi?!" Ce a spus dupa NEBUNIA cu City:

Real Madrid 3-2 Manchester City / Cristiano Ronaldo a vorbit pentru prima data de la celebra declaratie de dupa meciul cu Granada in care dezvaluia ca este trist

Autorul ultimului gol al meciului, cel care i-a adus victoria lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo a vorbit la microfonul televiziunii TVE-1. Totul trada fericirea pe care o simtea insa a incercat sa o tina in frau.

"A fost un meci foarte bun pentru cei care au vrut sa se uite. Am jucat foarte bine. In prima repriza ne-am creat oportunitati iar in a doua si Manchester a jucat bine. Am crezut ca putem castiga si am facut-o.

Eu ma bucur dupa goluri doar cand trebuie sa o fac. Meciul era foarte important si eram intr-o situatie dificila. A fost un meci nebun insa am jucat bine de la primul, pana la ultimul minut. Echipa s-a luptat bine. Eu nu am simtit tensiunea. Important e ca madrilenii sunt fericiti.

Voi nu sunteti niciodata tristi? Toata lumea are dreptul sa fie trista. Nu regret lucrurile pe care le spun" a spus Ronaldo.

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies