OFERTA COLOSALA pentru Christian Eriksen! Ar deveni cel mai bine platit jucator din istoria clubului

OFERTA COLOSALA pentru Christian Eriksen! Ar deveni cel mai bine platit jucator din istoria clubului

Christian Eriksen a intrat in ultimul an de contract si mai multe echipe s-au batut pentru semnatura lui in aceasta vara.

Danezul in varsta de 27 de ani a avut mai multe oferte in aceasta vara si dorinta acestuia a fost una singura, sa plece de la Tottenham. Printre echipele care l-au dorit s-au aflat Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain si Manchester United.

Cu toate acestea, ultima oferta primita a venit de la Tottehnam, care face eforturi sa ii prelungeasca contractul, pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare. 

Tottenham i-a pus pe masa lui Eriksen un contract de 12.5  milioane de euro pe sezon, valabil pentru urmatorii cinci ani, care l-ar face cel mai bine platit fotbalist din istoria clubului, peste Harry Kane.

Cei de la Tottenham par hotarati sa faca orice pentru a-l pastra pe danez, pe care il vad unul dintre jucatorii de baza ai echipei si caruia i se datoreaza in mare parte si succesul european de anul trecut cand au atins finala Ligii Campionilor.

Christian Eriksen a venit la Tottenham in august 2013 si are in tricoul londonezilor 50 de goluri si 70 de pase de gol. In ultimele patru sezoane din Premier League, Eriksen a fost de fiecare data in primii cinci pasatori ai campionatului.

Jucatorul refuzase recent o oferta de 11 milioane de euro pe sezon venita tot de la Tottenham.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de coronavirus la un renumit spital din București. Cum a reușit o asistentă să-și infecteze colegii
BRAT