Christian Eriksen Manchester United Transfer Christian Eriksen Anglia

O echipă importantă din Premier League, interesată de Christian Eriksen. Ce club este pregătit să fac o ofertă pentru danez

Christian Eriksen (30 de ani) a revenit pe gazon după ce a suferit un stop cardiac în vară, la EURO, și a semnat un contract valabil pe șase luni cu Brentford. Din vară, danezul va fi liber de contract.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 16:48
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 17:03

Tottenham și Ajax sunt echipele despre care s-a scris că ar putea fi o posibilă variantă de transfer pentru jucătorul danez. 

Presa din Marea Britanie a anunțat o nouă candidată care se adaugă pe listă pentru obținerea semnăturii fotbalistului. 

Erik ten Hag este interesat de serviciile lui Chirstian Eriksen, acesta aflându-se în planurile tehnicianului lui Manchester United pentru reconstrucția echipei. 

Revenire cu succes pentru Christian Eriksen

Danezul s-a întors pe teren în ianuarie, la Brentford, după încheierea de comun acord a contractului cu Inter Milano. Brentford a câștigat șapte dintre cele zece partide în care Eriksen a fost titular, reușind un gol și patru pase decisive. 

Pe 12 iunie 2021, fotbalistul în vârstă de 30 ani s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Parken, fiind victima unui stop cardiac. El a fost resuscitat la faţa locului, sub ochii spectatorilor îngroziţi, înainte de a fi transportat la spital. 

Fotbalistul trăieşte de atunci cu un defibrilator intern, fiind nevoit din această cauză să-şi rezilieze contactul cu fosta sa echipă, Inter Milano, în condiţiile în care în Seria A jucătorii nu pot evolua cu un astfel de dispozitiv medical.

Modifică setările cookies