Anglia

Christian Eriksen și-a dat acordul! Unde va juca din sezonul viitor și când se va oficializa transferul

Christian Eriksen (30 de ani) a revenit pe gazon după ce a suferit un stop cardiac în vară, la EURO, și a semnat un contract valabil pe șase luni cu Brentford. Din vară, danezul va fi liber de contract.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:30
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:47

Tottenham plănuiește readucerea mijlocașului la echipă, unde a evoluat între 2013 și 2020. Potrivit todofichajes.com, danezul și-a dat acordul pentru a reveni la formația londoneză din sezonul viitor.

Eriksen și-a dat acordul pentru a reveni la Tottenham

”Totul indică faptul că acesta se va întoarce la Londra și va face parte din proiectul fostului său antrenor de la Inter, Antonio Conte”, menționează sursa citată, care mai scrie că, dacă totul merge bine, anunțul va deveni oficial după încheierea acestui sezon.

  • Christian Eriksen

Pentru a-l transfera în 2013, de la Ajax Amsterdam, Tottenham a plătit peste 14 milioane de euro.

Pe 12 iunie 2021, fotbalistul în vârstă de 30 ani s-a prăbuşit pe gazonul stadionului Parken, fiind victima unui stop cardiac. El a fost resuscitat la faţa locului, sub ochii spectatorilor îngroziţi, înainte de a fi transportat la spital. 

El trăieşte de atunci cu un defibrilator intern, fiind nevoit din această cauză să-şi rezilieze contactul cu fosta sa echipă, Inter Milano, în condiţiile în care în Seria A jucătorii nu pot evolua cu un astfel de dispozitiv medical.

Modifică setările cookies