Cristiano Ronaldo Chelsea Manchester United Anglia

Nici Tavi Popescu nu costă atât! :) Suma pregătită de Chelsea pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo (37 ani) le-a transmis oficialilor lui Manchester United că vrea să plece de la echipă în această vară. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 07 Iulie 2022, 11:25
Data actualizarii: Joi 07 Iulie 2022, 11:30

Transferat în vara anului trecut de la Juventus, după ce a acceptat un salariu mult mai mic față de cel încasat la gruparea italiană, Cristiano Ronaldo ar putea pleca de la Manchester United în această vară. Nemulțumit de lipsa rezultatelor, dar și de campania de transferuri slabă din acest sezon, starul portughez și-ar dori să plece de pe Old Trafford. 

Agentul jucătorului, Jorge Mendes, a fost surprins întâlnindu-se cu Todd Boehly, cel care a preluat pachetul de acțiuni al lui Chelsea de la Roman Abramovich. Impresarul ar fi început negocierile pentru un posibil transfer, iar conducerea grupării londoneze ar fi rămas să analizeze situația. 

Suma pregătită de Chelsea pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo 

Oficialii lui Chelsea s-ar fi decis însă să facă o ofertă către Manchester United pentru a-l transfera pe Cristiano Ronaldo, iar suma pregătită ar fi de 14 milioane de lire sterline, adică aproximativ 16.4 milioane de euro, conform jurnalistului Pete O'Rourke. 

Suma este „interesantă” pentru un jucător de nivelul lui Cristiano Ronaldo, cotat de Transfermarkt la 30 de milioane de euro, în contextul în care Gigi Becali a declarat des că în schimbul jucătorului său, Octavian Popescu (19 ani), nu acceptă să primească o ofertă mai mică de 20 de milioane de euro. 

Cristiano Ronaldo este al doilea cel mai bine plătit jucător din Premier League, după Mohamed Salah, care încasează 400.000 de lire sterline pe săptămână. Salariul portughezului este de 385.000 de lire sterline pe săptămână. 

Modifică setările cookies