Petrecere MONSTRUOASA! Starul de la Liverpoool care a "inchiriat" 8 femei, inclusiv o minora de 16 ani! Ce s-a intamplat! GALERIE FOTO

Petrecere MONSTRUOASA! Starul de la Liverpoool care a "inchiriat" 8 femei, inclusiv o minora de 16 ani! Ce s-a intamplat! GALERIE FOTO

Fotbalistul a organizat o petrecere nebuna.

Nathaniel Clyne, fotbalistul imprumutat de Liverpool la Bournmouth, este protagonistul unui scandal imens in Anglia. Din cauza unei clauze din contract, Clyne nu a putut evolua in meciul direct si a decis sa plece la Marbella, unde a organizat o petrecere nebuna.

Britanicul de 27 de ani a invitat inca sapte prieteni carora le-a platit toate cheltuielile pentru deplasare. Conform Daily Mail, la vila de pe Costa del Sol, fotbalistul a consumat cocaina si alcool pana in zori.

In timp ce formatia sa era invinsa de echipa de la care tocmai fusese imprumutat, Nathaniel Clyne a platit opt femei, inclusiv doua minore de 16 si 17 ani sa petreaca alaturi de el si prietenii sai. Fotbalistul a cheltuit 3.000 de lire.

Una dintre femeile de la petrecere este modelul Estelle Morain, cea care a postat o fotografie pe contul sau de Instagram chiar de la vila fotbalistului. Fetele de 16 si 17 ani au fost invitate dupa ce Clyne le intalnise cu doua luni inainte intr-un club, insa nu stia care este varsta reala a celor doua.

O sursa a vorbit pentru The Sun, dezvaluind ca grupul a fost creat intamplator, pentru ca fetele nu se cunosteau intre ele: "A cheltuit mii de lire pentru zboruri, mancare, bautura si cazare. Ele nu credeau ca este fotbalist, pentru ca petrecea tot timpul si cheltuia foarte multi bani".

GALERIE FOTO cu Estelle Morian, prezenta la petrecere:VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Comitet pentru monitorizarea posibilelor infecţii cu noul coronavirus la Ministerul Sănătății
BRAT