MINCIUNA de 40 de milioane de lire care schimba fotbalul: "Am ales sa facem asta" Dezvaluire incredibila in Premier League

MINCIUNA de 40 de milioane de lire care schimba fotbalul: "Am ales sa facem asta" Dezvaluire incredibila in Premier League

► Ce-ar fi sa-i batem? Romania - Argentina se vede la ProTV, miercuri de la ora 21.00

FC Liverpool are un sezon excelent, fiind in acest moment pe locul 2 in Premier League, la 4 puncte sub liderul Chelsea. Echipa lui Brendan Rodgers are cel mai bun atac din Anglia - primii 2 jucatori in topul golgheterilor sunt Luis Suarez si Daniel Sturridge!

Totul putea sa fie insa ruinat in vara trecuta - Luis Suarez, cel care are si 10 pase decisive in acest sezon pe langa cele 24 de goluri, a dorit sa plece iar Arsenal a facut o oferta de 40 de milioane de lire pentru jucator, suma care credeau ca reprezinta clauza de reziliere a contractului uruguayanului cu Liverpool. Acestia au negat acest lucru. Ei bine, la 7 luni distanta, patronul John W Henry a recunoscut ca a mintit atunci!

"Luis Suarez este pe primul loc in clasamentul marcatorilor din fotbalul englez, care este probabil cel mai bun campionat din lume. Avea o clauza de reziliere de 40 de milioane de lire. Arsenal, una din marile noastre rivale, a oferit 40 de milioane plus o lira. Ceea ce am descoperit noi este ca aceste contracte aparent nu inseamna foarte mult in Anglia - de fapt, in lumea fotbalului. Din moment ce acest contracte nu sunt atat de importante, am ales pozitia de a nu vinde" a fost declaratia lui Henry.

Cu alte cuvinte, cei de la Liverpool au riscat sa fie dati in judecata de Arsenal, pacalindu-i pe acestia cu clauza din contractul lui Luis Suarez. Iar acesta poate fi un precedent periculos care sa determine si alte cluburi sa procedeze la fel.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT