Arsenal Mikel Arteta Premier League Anglia

Mikel Arteta, surprins de parcursul lui Arsenal din Premier League: „E foarte tare!”

Mikel Arteta nu se aștepta că va conduce clasamentul din Premier League.

Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 18:41
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2022, 18:39

Arsenal a învins-o pe pe Wolves cu 2-0, iar asta i-a asigurat prima poziție în clasamentul Superligii. „Tunarii” au beneficiat și de înfrângerea ocupantei locului doi, Manchester City, care a pierdut rușinos cu Brentford pe Etihad, scor 1-2.

Mikel Arteta a vorbit despre evoluția băieților săi și a evidențiat faptul că nu se aștepta ca totul să decurgă atât de bine. Arsenal va intra în pauza internațională la cinci puncte diferență de campioana Angliei.

Arteta: „Ne bucurăm mult de tot”

„(n.r. A depășit Arsenal așteptările lui Mikel Arteta?) Da, dar noi ne vedem de treburile noastre zilnice, zi după zi, nici măcar meci după meci. Am înțeles că facem mai bine lucrurile dacă le luăm zi după zi. Fiecare individ contribuie la echipă și asta vrem să facem.

E foarte tare unde suntem (n.r. pe primul loc în Premier League), ne bucurăm mult de tot. Acum beneficiem de o pauză lungă și trebuie să reflectăm, să vedem ce face și să fim pregătiți pentru Campionatul Mondial.

Ținta noastră e să jucăm bine ca un întreg în fiecare zi, să ne putem folosi de tot. Pot spune că se simte foarte bine să lucrezi cu acești jucători și cu acest staff”, a spus Mikel Arteta, potrivit GOAL.

Wolves - Arsenal 0-2

„Tunarii” au reușit să obțină cele trei puncte în repriza secundă a meciului cu Wolves. Arsenal a deschis scorul în minutul 54, grație golului înscris de Odegaard.

Același jucător a majorat diferența în minutul 75 și a închis tabela la 2-0. Formația dirijată de Mikel Arteta a ajuns, astfel, la cinci puncte diferența de Manchester City.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies