Anthony Martial Manchester United Anglia

Martial, POZE DEZBRACAT cu o femeie in timp ce sotia era acasa gravida! Starul lui United s-a facut de ras!

Vremuri agitate la Manchester. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 12:38

Ieri a fost o zi agitata la United. In timp ce Mourinho era dat afara, Anthony Martial era prins de tablidele britanice in timp ce incerca sa-si insele prietena gravida.

S-a intamplat in luna iunie, la finalul sezonului, cand prietena francezului era gravida in luna a opta. Martial a cunoscut o tanara de 20 de ani intr-un club si s-a imprietenit cu ea pe retelele de socializare.

  • Martial, POZE DEZBRACAT cu o femeie in timp ce sotia era acasa gravida! Starul lui United s-a facut de ras!

Atacantul transferat pe 70 de milioane de euro de la Monaco a inceput sa-i trimita poze dezbracat tinerei si sa-i propuna vizite la Manchester. "Ne-am cunoscut intr-un club de noapte din Paris. A venit la mine si m-a invitat la dans. Avea emotii, spera sa nu fie vazut de cineva. Inainte sa plece mi-a cerut adresa de Snapchat, iar apoi a inceput sa-mi scrie in fiecare zi.

Tot incerca sa ma convinga sa ne intalnim. Mi-a propus sa ne vedem in Manchester, dar era atent sa nu ne vada nimeni. Era speriat sa nu afle prietena lui. Cred ca ar trebui sa-i fie rusine. Prietena lui era acasa, gravida, aproape sa nasca. Daca nu avea pe nimeni, cu siguranta ca as venit, imi placea de el foarte mult", a povestit femeia curtata de Martial.

Ea a dat ziarului The Sun si cateva poze trimise de Martial pe Snapchat. 

Martial a primit si o veste buna. A scapat de Jose Mourinho, antrenorul care l-a tinut mai mult rezerva. Norvegianul Ole Gunnar Solskjaer va antrena echipa pana in vara.

Modifică setările cookies