Manchester United l-a băgat în depresie: „Beam înainte de culcare! Era ultimul lucru pe care-l făceam!” 

Manchester United Jesse Lingard Old Trafford Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:34
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:35

Fostul jucător al lui Manchester United a vorbit despre chinul pe care l-a trăit când activa pentru guparea de pe Old Trafford.

Vara trecută, Jesse Lingard (30 ani) a plecat de la Manchester United și a s-a transferat, liber de contract, la Nottingham Forest. Chiar dacă este un produs al centrelor de copii și juniori de pe Old Trafford, mijlocașul ofensiv nu a reușit să se impună la clubul al cărui suporter a fost încă din copilărie și a alterat evoluțiile bune cu cele modeste. 

Faptul că Manchester United l-a împrumutat la mai multe echipei l-a afectat pe Jesse Lingard. Acesta a mărturisit că pentru a depăși perioada deficilă s-a refugiat în alcool, însă în loc să se amelioreze, durerea s-a intensificat. 

„Am încercat să uit de ceea ce mi se întâmpla prin alcool, dar a fost de zece ori mai rău. Beam înainte de culcare. Era întotdeauna ultimul lucru pe care îl făceam. Acum mă uit în spate și mă întreb de ce făceam asta. Aveam nevoie de ceva care să mă scape de durere.

Am fost expus la atât de multe jigniri. Eram într-o stare deplorabilă, trebuia să fac ceva. Am trecut prin lucruri de care cei din jurul meu nu știu. Simțeam că totul stă pe umerii mei”, a declarat Jesse Lingard, conform Daily Mail.

Actualul fotbalist al lui Nottingham Forest a adunat 232 de meciuri pentru Manchester United, în care a înscris de 35 de ori și a oferit 21 de pase decisive. A mai jucat pentru Brighton & Hove Albion, West Ham United, Derby County, Birmingham City și Leicester City. 

De asemenea, Jessen Lingard a bifat și 32 de prezențe pentru naționala Angliei, alături de care a participat la Campionatul Mondial din 2018, în care a marcat de 6 ori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!