"Ruineaza fotbalul. Daca vor face asta, e 'dopaj financiar'". Atac dur impotriva PSG si Manchester City: totul are legatura cu Messi 

"Ruineaza fotbalul. Daca vor face asta, e 'dopaj financiar'". Atac dur impotriva PSG si Manchester City: totul are legatura cu Messi 

Lionel Messi este liber de contract, iar discutiile despre viitorul sau sunt unul dintre subiectele importante ale ultimelor zile. 

Javier Tebas, presedintele La Liga, a declarat ca FC Barcelona nu ii va putea oferi un nou acord decat daca vor mai pleca anumiti jucatori pentru a nu depasi plafonul financiar permis cluburilor din Primera Division. 

In plus, oficialul spaniol i-a avertizat pe cei de la Manchester City si de la PSG ca singura modalitate prin care ar putea sa-l ia pe Lionel Messi este prin "dopaj financiar". 

"Nu va putea semna cu FC Barcelona cu conditiile trecute, este imposibil. Nu cred ca vreun club din Europa va fi capabil sa plateasca o astfel de suma. 

Manchester City a pierdut 270 milioane de lire sterline in ultimul an, asa ca este evident ca nu vor putea oferi vechiul salariul al lui Messi. Daca vor face asta, va fi 'dopaj financiar'. I-am spus deja asta lui Pep Guardiola.

"Acest dopaj financiar dauneaza grav fotbalului. Nu sunt bani reali, deoarece nu sunt generati de club. Este un tip de inflatie nepotrivit. Ruineaza fotbalul, deoarece cluburile trebuie sa depuna toate eforturile care depasesc capacitatea lor financiara", a declarat Javier Tebas, potrivit Sky Sports News. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies