Manchester City, ANCHETATA OFICIAL de UEFA! Seicii au incalcat din nou fairplay-ul financiar si pot fi EXCLUSI din Europa!

Manchester City, ANCHETATA OFICIAL de UEFA! Seicii au incalcat din nou fairplay-ul financiar si pot fi EXCLUSI din Europa!

Manchester City a fost penalizata deja pentru incalcarea regulilor financiare. 

UEFA a anuntat oficial o ancheta in cazul lui Manchester City, club suspectat ca a incalcat flagrant regulile stabilite de fairplay-ul financiar.

Seicii sustin ca acuzatiile sunt false si asteapta dovezi, insa seful UEFA Aleksander Ceferin s-a implicat personal in acest caz.

Totul a pornit de la documente confidentiale facute publice de Football Leaks, iar apararea lui City este ca atacul hackerilor este ilegal.

UEFA a anuntat insa oficial deschiderea anchetei intr-un comunicat. "Corpul de control fairplay financiar al UEFA a deschis oficial o investigatie pentru potentiale incalcari de regulament ale clubului Manchester City. Investigatia se va concentra pe cateva acuzatii de incalcari ce au fost facute publice recent in diverse medii. UEFA nu va mai face alte comentarii in privinta acestei investigatii in curs", e anunta facut de forul european.

Potrivit revistei germane Der Spiegel, City a ascuns cel putin 80 de milioane de euro de la proprietarii din Dabu Dhabi United Group in sponsorizari mascate.

Seful comitetului UEFA, Yves Leterme, fost premier al Belgiei, spunea luna trecuta ca "City risca sa fie exclusa din toate competitiile UEFA daca ce s-a scris e adevarat".


Manchester City a mai fost amendata in trecut pentru nereguli similare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies