Mama unui jucator de la Arsenal traieste intr-un container si URLA dupa ajutor: "Fiului meu i s-au urcat banii la cap!"

Mama unui jucator de la Arsenal traieste intr-un container si URLA dupa ajutor: "Fiului meu i s-au urcat banii la cap!"

Fiul ei castiga aproape 2 milioane de euro pe an la Arsenal. 

Ainsley Maitland-Niles e o tanara speranta de la Arsenal, cu 21 de aparitii in echipa de seniori in acest sezon. La 20 de ani, Ainsley castiga deja aproape 2 milioane de euro pe sezon, insa mama lui traieste intr-un container de metal.

Ea si-a spus povestea in Daily Mirror in incercarea de a-l sensibiliza pe fiul ei. Ainsley traieste intr-un apartament de 1 milion de euro din Londra, alaturi de fratele sau Cordi.

Jucatorul a rupt legatura cu mama lui dupa ce aceasta s-a certat cu seful negocierilor de la Arsenal, Dick Law, dar si cu seful lui Ipswich, Mick McCarthy, cand fiul ei era imprumutat acolo.

Femeia spune ca vrea doar sa fie alaturi de copiii ei. "Stau singura si plang. Pentru mine nu conteaza banii lor. I-as iubi si daca nu ar avea nimic. Sunt copiii mei si ii iubesc, vreau sa stie asta", a spus ea.

Si o casa ar ajuta-o. Ea se strecoara intr-un depozit si doarme intr-un container de metal, fara geamuri, baie sau conditii de dormit. A fost anuntata insa de proprietari ca are 6 luni sa-si mute lucrurile de acolo. 

"E un container de metal fara ferestre sau covor. Nu e toaleta sau baie. Fiul meu ar putea sa-mi cumpere un apartament cu salariul pe doua sau trei luni. Fiul meu joaca pentru Arsenal, iar eu sunt pe strazi si intr-un depozit", a spus ea.

Clubul Arsenal si Maitland-Niles au refuzat sa comenteze, insa o sursa apropiata de jucator a povestit ca acesta i-a dat bani mamei sale. "El i-a dat bani si ii da in continuare, dar nu stia ca locuieste in container", spune sursa citata.

17 milioane de euro e cota lui Ainsley Maitland-Niles in acest moment. 

30.000 de lire pe saptamana e salariul sau de la Arsenal

21 de partide pentru Arsenal a jucat Ainsley Maitland-Niles in acest sezon. 

2 selectii la nationala U21 a Angliei are tanarul mijlocas dreapta. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies